Malatya'da Deprem / Deprem Nedeniyle Hasarlı Olan Bina Yıkım Esnasında Çöktü - Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, pütürge ile çelikhan arasında yer alan birçok köyde ağır hasar yapmış ve çok sayıda insanın ölmesine neden olmuştur. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar.

Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Son dakika: Elazığ'daki deprem sonucunda Malatya'da 4
Son dakika: Elazığ'daki deprem sonucunda Malatya'da 4 from www.adaletbiz.com
Hasar, gb'da rumkale ve malatya . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.37'de bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter . Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Afad son depremler verilerine göre, depremin büyüklüğünü 5,2 olarak . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Deprem, pütürge ile çelikhan arasında yer alan birçok köyde ağır hasar yapmış ve çok sayıda insanın ölmesine neden olmuştur.

Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter . Deprem, pütürge ile çelikhan arasında yer alan birçok köyde ağır hasar yapmış ve çok sayıda insanın ölmesine neden olmuştur. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.37'de bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü malatya'nın kale ilçesi olarak açıkladığı saat 02.03'de 4.9 . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elaziğ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hasar, gb'da rumkale ve malatya . Afad son depremler verilerine göre, depremin büyüklüğünü 5,2 olarak . Malatya'daki deprem çevre illerde de yoğun olarak hissedildi. Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu?

Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü malatya'nın kale ilçesi olarak açıkladığı saat 02.03'de 4.9 . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.37'de bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Malatya'daki deprem çevre illerde de yoğun olarak hissedildi. Son dakika: Elazığ'daki deprem sonucunda Malatya'da 4
Son dakika: Elazığ'daki deprem sonucunda Malatya'da 4 from www.adaletbiz.com
Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Elaziğ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü malatya'nın kale ilçesi olarak açıkladığı saat 02.03'de 4.9 . Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi!

Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.37'de bir deprem meydana geldi.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Afad son depremler verilerine göre, depremin büyüklüğünü 5,2 olarak . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü malatya'nın kale ilçesi olarak açıkladığı saat 02.03'de 4.9 . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Malatya'daki deprem çevre illerde de yoğun olarak hissedildi. Elaziğ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, pütürge ile çelikhan arasında yer alan birçok köyde ağır hasar yapmış ve çok sayıda insanın ölmesine neden olmuştur. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Hasar, gb'da rumkale ve malatya . Deprem, pütürge ile çelikhan arasında yer alan birçok köyde ağır hasar yapmış ve çok sayıda insanın ölmesine neden olmuştur. Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ä°smailaÄŸa, Elazığ ve Malatya’da Depremzedelerle Beraber
İsmailağa, Elazığ ve Malatya’da Depremzedelerle Beraber from www.ismailaga.org.tr
Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü malatya'nın kale ilçesi olarak açıkladığı saat 02.03'de 4.9 . Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Deprem, pütürge ile çelikhan arasında yer alan birçok köyde ağır hasar yapmış ve çok sayıda insanın ölmesine neden olmuştur. Hasar, gb'da rumkale ve malatya . Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Malatya'daki deprem çevre illerde de yoğun olarak hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter .

Afad son depremler verilerine göre, depremin büyüklüğünü 5,2 olarak .

Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Malatya'daki deprem çevre illerde de yoğun olarak hissedildi. Hasar, gb'da rumkale ve malatya . Elaziğ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.37'de bir deprem meydana geldi. Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü malatya'nın kale ilçesi olarak açıkladığı saat 02.03'de 4.9 . Afad son depremler verilerine göre, depremin büyüklüğünü 5,2 olarak . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya'da Deprem / Deprem Nedeniyle Hasarlı Olan Bina Yıkım Esnasında Çöktü - Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .. Afad son depremler verilerine göre, depremin büyüklüğünü 5,2 olarak . Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'daki deprem çevre illerde de yoğun olarak hissedildi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.37'de bir deprem meydana geldi.